مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشکی قانونی

سلام. قبل از تعطیلات خرداد با شخصی درگیری پیدا کردم و کلانتری نامه پزشکی قانونی به من داد. بعد از تعطیلات رفتم پزشکی قانونی و توی برگه فقط علائم درد رو نوشتن بدون هیچ اثاری. الان بعد از 10 روز از دعوا هنوز فکم درد داره و گوش سمت چپم سنگین هست. چجور میتونم به برگه پزشکی قانونی اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعتراض خود را اعلام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید اعتراض کنید تا در مرجع بالاتر رسیدگی شود اما پزشکی قانونی با توجه به آثار جراحات و معاینات نظر خود را مینویسد نباید زمان را از دست داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید