مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم مذهبی

سلام من اسمم فاطمه بالای 18 سال برای تغییر اسم به دل آرام اقدام کردم و و ثبت احوال توجلسه اول دادگاه دفاع کرد و من هم دفاع کردم درجواب دفاعش الان ابالغیه از دادگاه اومده که مشخصات شاهد های استنادی مو ببرم )ادرس و کد ملی و نام خانوادگی(یعنی بعد شهادت اینا و برسی رای تغییر صادر میکنه و دیگه عوض میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رای بدوی اگر به نفعتان صادر شود باید قطعی گردداگر در تجدیدنظر نیز تایید گردد نامتان به اسم انتخابی تغییر می کند