مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

سلام .منزل مشترک توسط زوج بیش از دو سال است که ترک شده نفقه و اجاره پرداخت میشه اما زوج حضور فیزیکی ندارد . اظهارنامه برای دعوت زوج به زندگی و استشهادیه محلی از همسایگان و گزارش پلیس مبنی بر عدم حضور زوج فراهم شده ، در صورتی که قصد زوجه طلاق نباشد ، چه اقدام یا چه دادخواستی و به کجا باید زوجه ارائه دهد تا از این بلاتکلیفی رها شود . ممنون میشم پاسخ بفرمایید .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف دادن نفقه و اجاره منزل دلیلی بر حسن اخلاق زوج نیست و ترک منزل می تواند از مصادیق سو معاشرت و سوء رفتار وی تلقی گردد و از مصادیق عسر و حرج باشد لذا می توانید به عنوان عسر و حرج دادخواست طلاق خود را ارائه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ترک منزل می تواند از مصادیق سو معاشرت و سوء رفتار وی تلقی گردد و از مصادیق عسر و حرج باشدو میتپان بر اساس آن دادخواست طلاق خود را ارائه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای رها شدن از بلاتکلیفی زوجه می تواند دادخواست طلاق بدهد و الزام زوج فایده ای نخواهد داشت.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست طلاق بدهد و الزام زوج فایده ای نخواهد داشت.