مشاوره حقوقی رایگان - دیه و طرح شکایت بابت فحاشی و تهدید

اسفندماه با همسایه مون دعوا کردیم، هم ما، هم اون ها نامه پزشک قانونی گرفتیم، اما سازش کردیم، دوباره در اردیبهشت ماه خانم همسایه ایجاد دعوا و مزاحمت کرد و تو یه درگیری من بخشی از موهاشونو کندم.. مبلغ دیه برای موهاشون، آمینه مو چقدر میشه، و با توجه به اینکه ایشون با چاقو منو تهدید کردن و داروی اعصاب مصرف می کنند شکایت من از ایشون مفید هست یا خیر و به جایی میرسه.. ممنون میشم از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دوباره رشد کند ، به همان نسبت از مهرالمثل، باید دیه پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است و شکایت شما در میزان دیه تاثیری ندارد ولی اگر شکایت شما منجر به صدور حکم محکومیت شود ممکن است که طرف مقابل نیز بابت پرونده دیه رضایت بده.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر شکایت شما منجر به صدور حکم محکومیت شود ممکن است که طرف مقابل نیز بابت پرونده دیه رضایت بده.