مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مطالب مقالات و مجلات برای نگارش مقاله و طرح های پژوهشی

با سلام. در موارد حق کپی رایت اکثر مجلات و پایگاه های علمی نشر مقالات، عبارت NonCommercial به معنای استفاده غیر تجاری به شرط ذکر منبع نوشته شده. سوال بنده این است که استفاده از قسمتی از این مقاله یا خلاصه ای از آن، در مقاله یا مطلب علمی که خودم در حال نگارش آن هستم، با ذکر منبع اشکال ندارد؟ اگر از قِبَل مقاله یا مطلبی که خودم آنرا نگارش کردم اما از مطالب یا فکت های مقالات دیگران هم استفاده نموده ام(باذکر منبع)، هدیه نقدی یا غیر نقدی، پول، یا امتیازی که بعدا موجب ایجاد پول شود، به من تعلق بگیرد، باز هم مصداق استفاده تجاری میباشد؟
تشکر

پاسخ ها :

حق کپی رایت کپی رایت حقوق مالکیت معنوی