مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط

سلم و خسته نباشی من وان ازدواج خودم و خانمم رو به یه آقایی فروختم که الان یک سال میشه قسط هارو نریخته و بانک حساب من و ضامن هایی که اون آقا آورده بود رو بسته الان مناز اون آقا 200 میلیون سفته دادم و همچنین دفتر اسناد رسمی قرار دادی نوشتیم که اقساط رو اون باید بریزه الان ضامن ها از من شکایت دارن در صورتی که ضامن هارو اون آقا آورده و الان قسطاشو نمیریزه من باید چکار کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما ملزم هستین پرداخت کنید درنهایت به شخص خریدار مراجعه میکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک و ضامن ها با شما طرف حساب هستند