مشاوره حقوقی رایگان - چهار ساله به یک نفر پول دادم پولمو نمیده

درود بر شما من چهار ساله پول دادم به یک نفر سفته و دست نوشت هم ازش دارم شکایت کردم دستم ب جایی نرسیده سفتها بدون تاریخ هستن چطور میتونم به پولم برسم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارکی که بابت این بدهی دارید ااز وی میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید و با احتساب کلیه خسارات دادرسی و تاخیر تادیع