مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین

سلام ابلاغیه ای با این عنوان برای ما اومده حتی مشخص نیست از سمت چه شخصی، فقط احتمال میدیم به دلیل اخراج چرخکار مون به دلیل کم کاری میتونه باشه. چون گفتن بخاطر اخراجشون شکایت میکنن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وارد سامانه ثنا شوید اگر شکایتی ثبت شده باشد در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی قابل مشاهده است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق سامانه میتوانید از روند پرونده مطلع شوید در صورت تمایل به اطلاع از روند پرونده و اطلاع از اینکه چه کسی طرح دعوا نموده از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وارد سامانه ثنا شوید اگر شکایتی ثبت شده باشد در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی قابل مشاهده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وارد سایت عدل ایران شوید قسمت پیگیری اشخاص حقیقی در آنجا مشخصات قابل رویت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جزییات ابلاغیه را دانلود کنید