مشاوره حقوقی رایگان - حکم دیوار احداث شده

درود
زمینی خریداری کردم و مشغول به احداث بنا نمودم طبق گزارش مهندس نقشه بردار بخشی از دیوار همسایه مجاور قبلا در حریم زمین احداث شده است و من هم فقط اقدام به نمای ان کردم چون داخل حیاط است. همسایه مجاور از بنده شکایت کرده که دیوار را از داخل که حریم حیاط من است را نما کردم. از نظر حقوقی حکم ان چیست ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بابت این دیوار که در حریم شما کشیده شده دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید تا دستور قلع وقمع داده شود و ایشان مجبور به تراضی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تصرف عدوانی قابل شکایت و پیگیری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما میتوانید با تامین دلیل بابت این دیوار که در حریم شما کشیده شده دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید تا دستور قلع وقمع داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ملک شما کارشماسی شود تا تجاوز به حریم همسایه اثبات شود در این صورت شما مسئولید که رفع تجاوز به حریم کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نسبت به این دیوار که در حریم شما کشیده شده است دادخواست رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید