مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام بنده یک پژو405 اخربرج 11 از ... خودرو تحویل گرفتم که چند روز پیش در حال رانندگی متوجه شدم که ترمز عمل نمیکنه نه اینکه خالی بره ترمز چوب شده بود و بنده از لاین خودم اگه میرفتم میزدم به چندتا عابر اگه خلاف میدان میرفتم شاخ به شاخ میزدم به ماشینی که از روبرو میامد بناچار مجبور شدم برم داخل میدان و بزنم به درخت که ماشین توقف کند میخواستم راهنماییم بکنید که ایا میتوانم از ... خودرو شاکی باشم یا نه ؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید علیه شرکت مذکور طرح دعوا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چنین مشکلی بوده چطور شما از بهمن ماه متوجه ان نشده اید؟؟اگر با ماشین تردد کرده اید و این موضوع به تازگی اتفاق افتاده نمیتوانید شکایت کنید اما اگر علم به ایراد فنی ماشین در زمان خرید نداشته اید و به تازگی متوجه ان شده اید میتوانید دادخواست فسخ دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از گذشت 4 ماه مشکل است به نتیجه برسید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید از شرکت مذکور شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید