مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در ملک قولنامه ای

من ملکی رو به صورت قولنامه ای خریدم در قولنامه من پارکینگ به صورت مشاع ذکر شده چندین سال از موقعی که این ملک ساخته شده و دست به دست چرخیده و به من رسیده از پارکینگ استفاده شده و وقتی که من این ملک رو خریدم مستاجر من از پارکینگ استفاده کرده تا همین چند ماه پیش که یکی از واحد ها با مشارکت سازنده از کلانتری نامه آوردن و کروکی کشیدن و پارکینگ من رو گرفتن و گفتن از این به بعد اینجا پارکینگ اختصاصی این واحده میتونید لطفا منو راهنمایی کنید چیکار باید بکنم آیا کاری میتونم با شکایت انجام بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق قرارداد دادخواست بدهید و پارکینگ خود را از فروشنده تحویل بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پارکینگ اختصاصی در سند قید می گردد و توسط مامور ثبت تفکیک می شود نه مامور کلانتری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید طبق قرارداد دادخواست بدهید و پارکینگ خود را از فروشنده تحویل بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مدارک شما و دادنامه بررسی شود