مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام همسر بنده یک ماه پیش ماشین وانت آریسان رو که دست کارگرش بوده فروخت و بعد از یک ماه این فرد تماس گرفته و میگه کاپوت ماشین تعویضیه و ازت شکایت میکنم باید پول منو پس بدی. این فرد موقع خرید ماشین حتی یه کارشناس نیاورد که ماشینو بررسی کنه فقط یک دور با ماشین زد. بعد از گذشت یکماه تازه به ما اینو میگه. خواستم بدونم این شکایت علیه ما نتیجه داره و مارو به دردسر میندازه؟ با توجه به اینکه ماشین ما دست کارگر بوده و ما اگر هم کاپوت تعویض شده هیچ اطلاعی نداشتیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
در صورت اثبات خریدار می تواند معامله را فسخ کند یا خسارت بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگرعیب مسبوق به سابقه بوده و اثبات گردد قابل فسخ می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر عیب از قبل وجود داشته به استناد به خیار عیب قابل فسخ است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند مشکل ایجا نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان فسخ وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عیب از قبل وجود داشته به استناد به خیار عیب قابل فسخ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب این موضوع می بایست ابتدا اثبات شود و در این صورت می‌توان فسخ نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب مهمی محسوب شود حق فسخ وجود دارد. ولی به نظر این موضوع حق فسخ نمیدهد