مشاوره حقوقی رایگان - هرویین

باسلام خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون من زندانی هستم بخاطر کار نکرده سوال من از خدمت وکلای محترم اینه ک منو با یه آقایی دستگیر کردن که از جیب اون آقا 30گرم شیشه پیدا کردن 158 گرم دیگه زمین پیدا کردن الان یک ساله من بلاتکلیف موندم زندان خواهش میکنم کمکم کنید از من چیزی نگرفتن ن سابقه دارم نه چیزی متهم ردیف دوم شدم میخوام ببینم اون جنس ک از جیبش خارج شده و اون جنس ک زمین بوده تکلیف اون جنس ک زمین بوده چی میشه واسه اون آقایی میشه ک اون 30گرمم از جیبش خارج شده و من آزاد میشم؟ توروخدا کمکم کنید آیا از من چیزی نگرفتن تبرعه میشم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر دلیلی بر اینکه این اتهام را به شما نسبت دهند پیدانکنند باید قرار منع تعقیب صادر شود بهتر است وکیل بگیرید تا بامطالعه پرونده واشراف کامل بهتر شماراراهنمایی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که جرمی مرتکب نشده باشید تبرئه خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکیل دادگستری اختیار نمایید موضوع تخصصا باید مورد توجه قرار گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد اگر جرمی مرتکب نشده باشید برایت میگسرید