مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خسارت زیان

با سلام . دوست بنده چند ماه پیش مورد ضرب و جرح عمدی قرار میگیرد که باعث شکستگی ساعد دستش میشود و تحت جراحی قرار میگیرد که 105 روز طول درمانش طول کشید. (معاینه مجدد ) شغلش هم ازاد بوده برقکار ساختمان ( سیار). جایی هم بیمه نبوده چطور میتواند دادخواست زیان بدهد چند روز دیگر هم اولین جلسه دادگاه تشکیل میشود . برای متهم هم کیفر خواست صادر شده. ممنون از راهنمایی .

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورت محکومیت در دادگاه میتواند با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی ضرروزیان ناشی از جرم را مطالبه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ضرر و زیان خود می توان دادخواست بدهد ولی به نظر دادگاه صرفا خسارت مازاد بر دیه را می پذیرد