مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیکاری در ضرب و جرح

با سلام واحترام خدمت موسسه دادراه بنده مورد حمله وحشیانه یک نفر قرارگرفتم که موجب شکستگی استخوان نازک نی پای راست و در اثر ضربه پنجه بوکس موجب شکافته شدن لب بالا شده بنده چهارماه درمنزل درحالیکه پایم درگچ قرار داشته استراحت مطلق کرده ام
برای این چهارماه که کسب وکارم مانده ام چه درخواستی بایدثبت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست حقوقی مطالبه خسارت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست شکایت نمایید اقدام صورت گرفته هم مجازات دارد و هم دیه و خسارات