مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر مشاغل

با سلام و عرض ادب

مغازه را برای مدت 3 سال طبق سند رسمی اجاره دادم
طی 3 سال مسناجر اظهار نامه مشاغل خود را ارسال نموده ولی ابلاغی برای پرداخت مالیات از اداره مالیات دریافت نکرده است.
موجر مالیات بر مستغلات را پرداخت کرده است
حال مستاجر میخواهد مکان را تحویل دهد
آیا عدم پرداخت مالیات بر مشاغل مستاجر که جواز کسب به نام مستاجر است بعد از تخلیه برای موجر تبعاتی خواهد داشت؟
اگر جواب مثبت است چه اقدامی باید انجام داد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با توجه به اینکه سند رسمی است مطابق اجاره نامه مذکور علاوه بر اینکه مالیات بر اجاره محقق گردیده مالیات بر درآمد نیز مشمول آن خواهد بود و در صورتی که مستاجر انرا پرداخت نکند مالک ملک مسئولیت پرداخت آن را خواهد داشت