مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام ببخشید در روستایی در دامغان از پدرم ملکی هست که سند منگوله دار دارد بعد از فوت پدر و مادرم اقدام کردم برای تفکیک سند اما نتونستم چون ورثه‌ همکاری نکردن و نیامدن برای تفکیک الان سالهاست اون ملک خرابه شده و بلاتکلیفه من باید چکار کنم بتونم سهم خودم را تفکیک کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا درخواست گواهی انحصار وراثت به طرفیت بقیه وراث کنید و سپس به استناد ان دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید سهم خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما همشهری محترم در شهر دامغانی سلام عرض می کنم شما می توانید سهم خود را مطالبه نماید در این خصوص مانعی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید و سپس دادخواست تحریر ترکه وتقسیم ترکه را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید سهم خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب با عنوان تقسیم ماترک مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اداره ثبت محل درخواست افراز نمایید اگر قابل افراز نبود از دادگاه تقاضای فروش کل ملک را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

گواهی انحصار وراثت اخذ نماییدو سپس به استناد ان دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام جهت تفکیک سند با اخذ گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت محل مراجعه کنید.