مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام خانم 37 ساله ام که مطلقه هستم پدرو فوت شدن مادرم حقوق پدرم را میگرفتن بعد از فوت مادرم الان من مستمری پدر را دریافت میکنم. قبلا حدود 8 سال خودم سابقه بیمه داشتم الان با دریافت مستمری آیا میتوانم خود را بیمه زنان خانه دار کنم که ادامه بیمه خودم باشه برای بازنشستگی خودم ؟؟؟یعنی مستمری پدرم قطع نمی‌شود با این کار

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در این خصوص با شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید 1420 تا دقیقتر راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بیمه مستمری پدر زمانی به شما تعلق می گیرد که شما بیمه نباشید و درآمد نداشته باشید اما می توانید خودتان را فعلاً بیمه کنید در صورتی که بعدا بخشی از آن نیز استفاده کنید صرفاً یک مستمری به شما تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید و تا زمانیکه مستمری خودتان واریز نشود مستمری پدرتان قطع نمیشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همزماني و تقارن دو بيمه پايه ممكن نيست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر فاقد منع قانونی است