مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. یک احضاریه برام اومده از یک دادگاه انقلاب که در سال 95 یک سواری که حامل 90 حشیش رو میگیرن راننده متواری هست. که یک برگه بنام خودم پیدا کردن. اما من نمیدانم که این سواری صاحبش کی هست. خب من مسافر اون ماشین بودم . الان چگونه اثبات کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، شما اگر مسافر بودید لازم نیست موضوعی را ثابت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست به دادگاه مراجعه و شرح ماجرا نمایید.اگر مسافر بودید جای نگرانی نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین دفاع را انجام دهید انشااله موفق خواهید شد