مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین رفع توقیف خودرو

با سلام بنده حواله یک خودرو را از یک شخص در سایت آگهی خریدم و همه پولش را به حساب ان شخص ریخته و به حساب ایران خودرو واریز کرده و با ان آقا قولنامه نوشتم که حق امتیازش را به من واگذار کرد در دی ماه 1400 و وکالت محضری به من دادن و بعد از 3 ماه که ماشین را تحویل گرفتم و یک چک صیادی بعنوان ضمانت برای تعویض پلاک از ان شخص گرفتم و چون مدارک بنام آن شخص بود دوباره وکالت تعویض پلاک گرفتم و چک آن طرف را پس دادم ولی وقتی به تعویض پلاک مراجعه کردم مطلع شدم که حکم توقیف قضایی دارد بعد که باخودش تماس گرفته و فهمیدم که به خاطر مهریه هست ..حکم توقیف پلاک مال سال 1401 بوده ولی من در سال 1400 از این آقا ماشین را گرفتم و دادخواست شخص ثالت داده ام اما حکم اجرائیه این آقا مال اسفند سال 99 میباشد آیا این معامله را دادگاه باطل میکند ، من میتوانم به حقم برسم یا خیر لطفا بنده را کمک کنید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بله شما میتوانید با اثبات این موضوع که ماشین متعلق به شماست و آنرا خریداری نموده اید به حقتان برسید. دادخواست ورود ثالث خود را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.