مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری بخاطر زیان به خودرو

با سلام من امروز صبح داشتم از خیابان رد میشدم که ناگهان با چاله ی برخوردم که دریچه منهول را برده بودن و من افتادم داخل درچیه و خسارت فراوانی ب موتور خودرو بنده وارد شد
و اهالی اون منطقه اعلام کردن که حدود 25 روزه این وضعیت رو داره
ایا بنده میتونم از شهرداری بابت قصور در
درست کردن دریچه منهول و خسارت ب خودرو بنده شکایت کنم

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

در صورت احراز رابطه سببیت بین ترک فعل سازمان مربوطه و ورود خسارت که نیازمند مدارک اثباتی میباشد(شهادت شهود، گزارش مامور راهنمائی و ...) ، میتوانید پیگیر موضوع بشوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید