مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

باسلام ودرود
احتراما اینجانب طلبی از شخصی دارم که بعد از طی مراحل قانونی ملکی از ایشون توقیف شده که 4 واحد داره وهمه واحدها از قبل بفروش رسیده الان از دادگاه خواستم با توجه به قراردادهای مالکان که مستند هست از مزایده ملک منصرف و حکم جلب وی را بمن بدهد اگه دادگاه قبول نکنه ایا راه حل قانونی دیگه ای هست که وارد بحث اعتراض ثالث نشیم و دادگاه حکم جلب وی رو صادر کنه ؟ تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ دارید مجددا معرفی کنید در غیر این صورت درخواست جلب نمایید

یک وکیل :

با سلام
اختیار جلب یا معرفی مال با محکوم له است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مال دیگری سراغ ندارید میتوانید جلب او را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مال دیگری معرفی کنید یا درخواست جلب بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام درصورتی که از ایشان مالی سراغ ندارید اقدام به حکم جلب ایشان نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر مالی نمیتوانید توقیف نمایید میتوانید جلب او را بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راه دیگری وجود ندارد اجرای احکام باید دستور جلب صادر کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر مال دیگری دارند معرفی نمایید وگرنه حکم جلب ایشان را بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مال دیگری معرفی کنید یا درخواست جلب بدهید