مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای قرارداد nda

سلام ، در یک شرکت تولید ماشینهای پیشرفته معدنی مصاحبه استخدامی دادم، و برای قرارداد محرمانگیnda, حدود 5 میلیارد تومان سفته خواستن، آیا این مقدار سفته معقول هست؟ به گفته خودشون چون قیمت دستگاههایی که کار میکنن بالای ده میلیارد تومان هست، به این میزان سفته تعیین کردن، آیا امضا اینگونه سفته ها معقول هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع قرارداد شما دارد. بهتر است مدارک و جزییات موضوع بررسی شود تا پاسخ دقیقتری دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت ریسک دارد. داخل قرارداد وسفته ها نوشته شود که بابت ضمانت حفظ محرمانگی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ریسک بالایی دارد در قرارداد ذکر شود برای ضمانت حفظ محرمانگی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بنظر معقول نمی باشد در قرارداد و سفته جهت محرمانگی قرارداد ذکر گردد