مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و نفقه

سلام
خانم بنده بهد از 12 سال زندگی مشترک، حدود 4 ماهه که قهر کرده رفته خانه پدرش و چندین بار من و پدر و مادرم رفتیم دنبالش ولی حاضر برگشت نشد و چند تا از همسایه ها هم زنگ زدن بهش ولی جواب نداد یکی از همسایه ها با پدرش چندین بار تماس گرفت ولی پدرش میگفت الآن داخل شهر نیستم و برگردم خبرتون میکنم و بعد از 2 ماه هنوزم میگه داخل شهر نیستم و در آخرین مورد یکی از دوستانم به همسرم پیامک زدن که باهاش حرف بزنن برگرده ولی مادرش زنگ زد به من و به اکن دوستم هرآنچه که فحش بلد بود بهم گفت و صداش دارم.
بعد از این ماجراها رفتم از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه برگشت به خانه با فرصت 72 ساعته براش فرستادم ولی بازم برنگشت بعد از این مدت رفتم درخواست شکایت تمکین دادم و برای تاریخ 3/18 موعد دادگاهه و حدود 4 ،5 روز بعد برام پیام اومد و از داخل سامانه ثنا نگاه کردم دیدم با گرفتن وکیل از طریق شورای حل اختلاف درخواست تمکین داده و موعد رسیدگی شده 3/17 شد.حالا میخواستم ببینم که ایشان حاضر به برگشت به خانه نبودن آیا نفقه به عهده من خواهد بود در ضمن تمامی پیام ها که می گفت حاضر به برگشت به خانه نیستند را دارم و اینکه متن استشهاد نامه را چه جوری بنویسم اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید متن تخصصی تنظیم گردد
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که ثابت شود تمکین نداشته نفقه به او تعلق نمیگیرد