مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

فرزند من زیر 7سال سن دارد و من و پدرش به دلیل اختلافات جدازندگی میکنیم در دوشهر متفاوت. پسرم برای تفریح نزد پدرش رفته و الان نزدیک به یک ماه هست پدرش گوشی پسرم راخاموش کرده و بنده هیچ اطلاعی از او ندارم باتوجه به اینکه درکلانتری نیز تعهد داده بود که بچه را هروقت برد برگرداند اکنون من به جز گرفتن دستور موقت، چون قبلا نیز ازاین طریق فرزندم را گرفتم، الان من چه کار میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دستور موقت و دادخواست ملاقات با طفل مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور موقت و دادخواست ملاقات با طفل مطرح بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ملاقات فرزند دهید. اگر تعهدات کتبا در جایی نوشته شده و به امضا پدرش رسیده میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید