مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات ساختمان

با سلام. در یک ساختمان 4طبقه 4 واحدی با یک واحد تجاری در همکف که راهش جدا از مسکونی است، در یکی از واحدهای خریداری ساکن هستم وسه واحد دیگر و مغازه تجاری متعلق به سازنده ساختمان میباشد که در یک واحد هم سکونت دارند و یک واحد در دست مستاجر و واحد آخر خالی می باشد
پسر سازنده که متاهل و در جایی دیگر خارج از ساختمان سکونت دارد ولی در مغازه تجاری بهمراه خواهرشان مشغول بکار است از ابتدای سکونت خود را بعنوان مدیر ساختمان معرفی کرد با توجه به اینکه مدیر میبایست در ساختمان ساکن باشد اما فقط پدر و خواهر و گاها مادر ایشان در آپارتمان ما سکونت دارند
بدلایل مشکلاتی که بر سر احساس غرور ومالکیت ایشان وخانواده شان باعث برهم خوردن ارتباط ودلخوری هایی شده وایشان به بهانه تامین امنیت خانواده اقدام به نصب دوربین در فضای پارکینگ خودشان که اشراف به کل پارکینگ و ورودی ساختمان دارد،کرده وبا توجه به سکونت خانواده خودش در یک واحد ومستاجر واحد دیگر شان که بنظر اجازه صحبت نداره به ما حتی اطلاع هم نداده.
وقتی با اعتراض ما مواجه شدند گفتند مساله امنیت ناموسی (خواهرم) از جانب ما هست وراه قانونی خودتون رو برید منم راه خودم رو.
آیا از طریق شکایت موفق به جمع آوری دوربین میشویم با توجه به اینکه جز ما وخود ایشان کسی حق رای نداره
لازم به ذکره که ایشان تصاویر دوربین رو وصل به مغازه کردند ورفت وامد ها راخودشان در آنجا میبینند. آیا ممکنه بهانه هایی از این دست که مدرک هم نداره باعث بشه در نظر قاضی حکم به جمع آوری دوربین نشه؟ودر آخر به احتمال زیاد ایشان از جانب مالک کل که پدر یا مادرشان باشه وکالت داشته باشند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ممکنه وکالت داشته باشه ، ضمنا به نظر من نصب دوربین در مشاعات بدون اخذ هزینه از شما تخلف نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نصب دوربین در مشاعات بدون اخذ هزینه از شما مقدور میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نصب دوربین در مشاعات در صورتیکه ایجاد مزاحمت نکند وبدون اخذ هزینه مشکلی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نصب دوربین در مشاعات اگر ضروری باشد نمی توان مانع شد