مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک و الزام به تنظیم سند

سلام
من پارسال یک خودرو نیسان در طرح فوق العاده برنده شدم که سندش در رهن سایپا بود
پدر همسرم مبلغ رو پرداخت کردن و خودرو رو به ایشان تحویل دادم
بعد از چند ماه ایشان خودرو رو به بنگاه فروختن با قولنامه دستی و بنگاه هم به فرد دیگری و ...
الان نمیدونم پلاکم دست کیه
چطور میتونم توقیف پلاکم رو بگیرم و خریدار رو ملزم به تنظیم سند و تعویض پلاک کنم
خیلی دنبالش رفتم
دفاتر قضایی اصل قولنامه رو میخوان که خب بنگاه اصلشو نمیده و تازه اصلش هم من به عنوان فروشنده امضا نکردم و پدر همسرم اینکارو کرده
آیا باید برم دادگاه؟
آیا مشکلی برای پدر همسرم به وجود میاد؟
تو رو خدا زودتر جواب بدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با اخذ گواهی از پلیس مبنی براینکه این پلاک بنام شماست، میتواند به دادگاه حقوقی شکایت کنید ودرخواست توقیف خودرو و فک پلاک را بدهید، در متن جریان را توضیح دهید، مشکلی برای پدر همسر پیش نمیاد اگه شما ازش شاکی نباشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق پلیس راهور و تعویض پلاک انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ودرخواست توقیف خودرو و فک پلاک را بدهید