مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در جرایم سایبری

با سلام گوشی بنده هک شده بود کل sms هام به سرقت رفته بود منم شکایت کردم با ارائه پرینت پدر بنده شکایت کرده بود از طرف شماره موبایل به نام خودش و همینطور درگاه ایدی پی و شماره کارت داریم پرونده به نامش بود اگه طرف دستگیر بشه در پرونده طرف به عنوان سرقت داده و انتشار و تهدید به قتل و فحاشی ناموسی هست ایا امکان داره بعد صدور حکم در این پرونده قاضی هم اجازه بده ک شاکی رضایت بده اصلا رضایتی وجود داره؟ اگر هم رضایتی وجود داشته باشه حکمش چیه؟ بعد صدور حکم رو ک شنیدم این جرایم رو گوشی طرف رو میگیرن ریست فکتوری حذف هر اکانت ک با شماره هاش ایجاد و اقدام به سلمب مالکیت شماره هاش انجام میدن درسته؟ به برای این سوالام در چند خط جواب بدید با تشکر میخام بدونم جواب کاملی باشد سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در جرایم سایبری میخواهید رضایت دهید باید کتبا از طریق لایحه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و به شعبه مربوطه ارسال کنید . اما اگر جنبه امنیتی و یا حفظ نظم عمومی داشته باشد با گذشت شما پرونده کماکان ادامه می‌یابد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق لایحه رضایت خود را به دفاتر خدمات قضایی ارجاع و به شعبه مربوطه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با لایحه رضایت خود را به دفاتر خدمات قضایی ارجاع و به شعبه مربوطه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توان رضایت را به شعبه اعلام کرد