مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ادعایی شرف

باسلام . من مددجوی بهزیستی هستم مادر همسر بنده تهمت دزدی به من زده میخواهم شکایت کنم که بیگناه آبروی من را در محل زندگیم برده باید چکار کنم برای شکایت از ایشان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح دعوا نمائید
لکن بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید