مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به غیر

سلام. من مغازه ای اجاره کردم که مالک ملک شخص دیگری هست من فهمیدم داخل قولنامه اجازه بهش نداده ملک را به دیگری اجاره دهد کرایه هشتصد میدهد ولی از من ماهی یک میلیون میگیرد این شخص از خانواده ... و در فرمانداری کارمند هست ایا اگر شکایت کنم من هم محکوم میشوم؟ من مبتلا به بیماری ام اس هستم و این شخص از بیماری من سو استفاده کرده و من را وادار به کار خلاف کرده خود شخص میدانسته صاحب ملک نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مستاجر از موضوع اطلاع داشته باشد نامبرده نیز به مجازات قانونی محکوم خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه مدارک بالینی خود شکایتی تحت عنوان سو استفاده از ضعف نفس شخصی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی دلیلی بر محکومیت شما وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق انتقال بغیر را نداشته باشد از موجبات تخلیه ملک است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واقعا اجازه اجاره دادن را نداشته است انتقال مال غیر صورت گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق انتقال بغیر را نداشته باشد از موجبات تخلیه ملک است