مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طرف ولی خودش هیچ سابقه ای نداشته

با سلام بنده از فردی شکایت کردم ک اطلاعات شخصی منو در قالب یک عدد فایل sms.txt سرقت کرده یعنی گوشیمو هک کرده کل sms هارو جمع کرده و در قالب این فایل قرار داده به کسایی ک پیام دادم یا دریافت کردم داخلش مهم تر از اون کد ملیم هست و انتشار داده در کانال تلگرام با ایدی عمومی و اینکه اگه طرف دستگیر بشه به جرم پخش اطلاعات شخصی و بالا اوردن ربات دیتابیس لو رفته 42 میلیون شماره ایرانی
و در کانال تلگرامش مدرک هم گذاشته ک به سایت های دولتی دیداس میزند و ادعای قدرت هم می‌کنه پرینت های زیادی گرفتم و تحویل پلیس فتا دادم اگه دستگیر بشه در دادگاه خودش هیچ سابقه ای نداشته و اولین بارش هست ک ازش شکایت میشه تک فرزند هم هست حبس براش بخوره قابل خرید هست یا خیر؟ این طور جرایم رو داره : پخش اطلاعات شخصی / ادعا هکر بودن/ دیداس به سایت های دولتی و شخصی / بالا اوردن ربات شماره یاب واقعی / مالک کانال تولید محتوا هک و اموزش دیداس زدن و اینکه طرف دستگیر بشه پرونده من مربوط به سرقت داده و انتشار ان غیر این موضوع هم پلیس فتا میتونه طرف رو هم به جرم بالا اوردن اینطور ربات ها(طبق مدارک پرینت گرفته شده) محکوم بکنه سوال بنده فوری می‌باشد طرف اولین بارشه ازش شکایت میشه و هیچ سابقه ای هم نداشته با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پخش اسکرین شات چت ها و اسرار خصوصی دیگران جرم میباشد و قابل شکایت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پخش اسکرین شات چت ها و اسرار خصوصی دیگران جرم میباشد و قابل شکایت است