مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار در پرونده کیفری

سلام وفت بخیر
مدتی پیش به شخصی بدهی داشتم مبلغی از اون رو پرداخت و مابقی رو گفتم چند وفت دیگه میدم
و از من و مادرم فرداش شکایت کردن من بیمار بودم حضور نداشتم اما مادرم که رفتن ازش کفیل خواستن و صرفا مادرم رو بخاطر این خواستن که پرداختی با کارت مادرم بود و مادرم دفاعیه دادن که مبلغی پرداخت شده و گفته پسرم بقیش رو این چند روز میزنم ولی بدون توجه شکایت کردن و مدارک ارايه کرده مادرم
حالا بعد از حدود 10 روز این رو در ثنا زده و پرونده مختومه شده
این یعنی چی؟
با توجه به گزارش واصله، از آمار كسر و اعاده گرديد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا رای صادر شده به اقرار مادر شما . در هر صورت باید مبلغ را به صورت قسطی پرداخت کنید بهتر است بعد از ابلاغ رای دادخواست اعسار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادگاه باشید یا حضورا پیگیری کنید