مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ويلا شهركی

سلام ما يك زمين ١٦٠٠متري داريم
كه سه ويلا در ان قرار دارد،كه يكي از زمين ويلا ها ٨٠٠و دو تا ٤٠٠متر وجود دارد
و ما ميخواهيم يه جاده دويست متري داشته باشيم،هر كدام از زمين ها چقدر بايد از متراژ زمين به جاده ورودي بدهند؟نسبت به تعداد ويلا كه ٣ويلا هست تقسيم بر سه؟يا اونايي كه ٤٠٠متر هستند،٥٠متر كسر و اوني كه ٨٠٠متر ١٠٠ متر كسر؟
و در مورد مشاعات از قبيل گلكاري جاده دويست متري يا هزينه موزاييك جاده دويست متري ،هزينه ها بايد تقسيم بر سه شه يا چهار؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
واحد800متر باید دوبرابر 400متر باید راه بدهد مگر اینکه خلاف آن توافق باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

واحد800متر باید دوبرابر 400متر راه بدهد مگر اینکه خلاف آن توافق باشد