مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده های اعسار

سلام خسته نباشین.برادر من 1 سال به دلیل داشتن 5 تا پرونده حقوقی و بدهی زندان میباشد.5 تا پرونده رو اعسار زده تو این یک سال الان اعسار همش قبول شده. ولی بازم توان پرداخت نداره برای 5 تا پرونده.میشه 5 تا پرونده رو تجمیع بزنه تا بتونه پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شکات و محکوم له پرونده ها مشترک باشد میتواند ادغام کند در غیر این صورت کسی که رای محکومیت وی زودتر داده شده باید ابتدا تصفیه بدهی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر محکوم له یکسان دارند یک حکم اعسار موثر در بقیه احکام نیز هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اقساط قبلی مورد توجه دادگاه قرار میگرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر محکوم له یکسان دارند یک حکم اعسار موثر در بقیه احکام نیز هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوط به اشخاص مختلف باشه خیر نمی تواند و باید اقساط را پرداخت کند.
می توانید دادخواست تعدیل بدهید و به شعبه دادگاه اعلام کنید که پرونده های متعددی دارد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون پرونده ها مجزا و مستقل است و بایستی نسبت به تعدیل اعسار اقدام نمایید