مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مدنی خسارت کارفرمایی

باسلام
آیا بیمه مدنی خسارت کارفرمایی با توجه به اینکه پیمان شرکت ها یکسال هست و بیمه خسارت کارفرمایی واریزی هم مدت زمان تحت پوشش بودن شرکت یکسال هست
سوال
اگر نیرو شرکت در ماه آخر مناقصه دچار حادثه بشه بیمه بعداز دوسال که نیرو از طریق دادگاه رای گرفت اومده برای پرداخت دیه آیا با توجه به اینکه تاریخ وقوع حادثه در زمان برقرار بودن بیمه مدنی خسارت بود آیا بیمه خسارت کارفرمایی دیه آن را می دهد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر حادثه در زمانیکه بیمه داشته اتفاق بیفتدبله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است