مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن تمامی مدارک اصل خودرو مورد معامله و تمامی رسید ها و پرداختی ها به خلافی و شهرداری و بیمه

سلام. بحق ورق ورق قران هر کس حق کسی رو پایمال میکنه گرفتاری به زندگیش بیوفته.ابلاغیه امد برای توضیح رفتم بازپرس پرسید ماشین از کجا اوردی گفتم طبق تمام این مدارک از اقای شاکی خریدم از اصل سند تا برگه پارکینگ خودم تمام مدارک و گفت بزار اینجا تا هفته دیگه رفتم گفت این مدارک بمونه تا مختومه شدن بعد بیا.من از برادر شاکی شکایت کرده بودم که پول منو نمیده بازپرس گفت برو رضایت بده بیا بدم ببر مدارک رو انجام دادم بازهم ندادشکایت کردم دادستان کل گفت پیگیریم.رفتم بازپرس گفت شکایت میکنی از من .من را زندان اوین کرد چندروز بعد ازادم کرد بعلت رضایت شاکی ورفع اتهام.رفتم مدارکم رو بگیرم منشی گفت دادیم به شاکی رفت گفتم مگه ممکنه من دادم به شما رفتم دیدم ماشینم که پارکینگ بود نیست.باید چیکار کنم ؟اخرین بار بازپرس گفت اینجا بیای میدم زندان شهرستان.به مامور دم دادسرا گفت راهش ندین.من اگه عین واقعیت رو گفته باشم به شما با مدرک نشون بدم کجا برم چیکار کنم؟بحق صاحب قران تن شما که کمک میکنین بلا نبینه

پاسخ ها :

پس ندادن مدارک خودرو تخلف بازپرس