مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بازپرس

سلام خسته نباشید بازپرس هشت سال هست منو سرمیدوونه نه به جعلیات رسیدگی میکنه گفتید بارییس مجتمع در میان بزارم گذاشتم جواب نداد با رییس کل دادگستری درخواست دادم هنوز جواب نگرفتم هر موقع مراجعه میکنم میگن پرونده رو نفرستادن سه سال پیش یکبار از بازپرس شکایت کردم برای همین موضوع نوشتن شاکی حق پیگیری ندارد ایا باز هم میتونم از بازپرس شکایت کنم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله
ادله و مستندات خود را به هنگام شكايت كامل ارائه كنيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مگر میشود که بازپرس 8 سال به پرونده رسیدگی نکرده باشد و قرار نهایی صادر نکرده باشد
بله میتوانید شکایت نمایید اگر