مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق

با سلام و احترام
اینجانب از مادرم یک قطعه زمین زراعی رسیده، بنده به خاطر مسائل دزدی اقدام به دیوار کشی کردم
دیوار را با رعایت حریم راه که 12.5 متر روی تابلو نوشته کشیدن البته یک متر هم اضافه ی حریم کردم شد 13.5 متر ،،، متاسفانه اداره برق سالها قبل دو عدد تیر برق در زمین بنده بدون اجازه گذاشته بود حتی اشتراک کنتور برق نیز داده بود 16خط اشتراک،،که مشترکین زمین بنده را کنده و کابل برق کشیدن

اداره برق حالا انتظار داره دیوار را خراب کنم تا کنتور نویس برای قرائت کنتور دسترسی پیدا کند،
از طرفی هم رفته شکایت کرده که بنده بنده حریم را رعایت نکردم و تیر ها را مسدود کردم لطفا راه حل بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید