مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر اجاق گاز رومیزی ملک اجاره ای

با سلام. اینجانب یک سال قبل آپارتمان خود را به فردی اجاره دادم و هنگام دادن اجاره اجاق گاز رومیزی کاملا سالم بود اکنون ایشان بعد از یک سال که قرارداد را تازه تمدید کرده ایم میگوید اجاق گاز رومیزی خراب شده است میخواهم بدانم هزینه تعمیر آن با توجه به اینکه تعمیرکار میگوید بالا هم هست بر عهده کیست؟ با تشکر از شما وکیلان محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیرات جزیی و کالاهای مصرفی با مستاجر است ولی هزینه تعمیرات اساسی با مالک است .