مشاوره حقوقی رایگان - برای زمینی که از وراث خریداری کردیم از منابع طبیعی حکم تخریب اومده

سلام و خسته نباشید. ما زمین را از در سال 90خریداری کردیم. این زمین مال پدربزرگ بنده بود وراث تقسیم کردن و ما سه سهم خواهری رو خریداری کردیم.این زمین 600متر می‌باشد سال 98از منابع طبیعی نامه اومد که 400متر از این زمین متعلق به منابع طبیعی هستش.ما سه سال هست که درگیر این ماجرا هستیم برای ما از دادگاه حکم تخریب اومده بدبختی ما توی این 400متر خانه ساختیم.از بنیاد مسکن نامه داریم که این زمین جزو بافت هست.ما به منابع طبیعی فیروزکوه مراجعه کردیم میگن باید سند منابع طبیعی باید اصلاح بشه ولی برای اصلاح سند تعلل می‌کنن.ما تیر ماه دادگاه تهران به خاطر اعتراضی که زدیم دادگاهی داریم.نمیدونیم اگر تا اون موقع دادگاه حکم تخریب بده باید چی کار کنیم.خواهش میکنم راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دستور موقت مبنی برتاخیر اجرای رای
را پیگیری نمایید