مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام خسته نباشید من طلاهام یه هفته هست سرجاشون نیست دزدیده شده به هیچکس مشکوک نیستم شکایت کردم گفتن پیگیری میکنیم خاستم بدونم پیگیریشون چه جوره فقط باید من اسم شخصی میدادم یا ازطلافروشیها استعلام میگیرین واینکه طلافروشی که طلای دست دوم میگیره بدون فاکتور گزارش هم میده که امیدوار باشم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
تا پیگیری نکنید رسیدگی نمیشه
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلا فروش استعلام نمی گیرند و اگر هم استعلام بگیرند طلا فروش قبول نمی کند که طلا سرقتی خریداری کرده است.
اگر انگشت نگاری شده باشد امکان پیگیری وجود دارد در غیر این صورت کاری نمیشه کرد مگر اینکه سارق در محل دیگری دستگیر شود و بعد از دستگیری اقرار کند که طلاهای شما را هم او دزدیده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید انگشت نگاری شود و شما هم اگر به کسی مظنون هستید باید اعلام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از شخصی که مظنون هستید شکایت کنید . شک و تردید برای اثبات جرم کافی نیست. طلا باید با فاکتور خرید و فروش شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر به کسی مظنون هستید باید اعلام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای پیگیری موضوع ابتدا باید طرح دعوا نماید و مدارک لازم جهت اثبات داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا طلاهای گمشده صورتجلسه میشود و اگر دزدی دستگیر شد بابت طلاهای شما هم بازپرسی میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بهتر است از شخصی که مظنون هستید شکایت کنید . شک و تردید برای اثبات جرم کافی نیست. طلا باید با فاکتور خرید و فروش شود