مشاوره حقوقی رایگان - آیا می‌توان مصوبه طرح هادی روستایی بنیاد مسکن را باطل کرد؟

آیا می‌توان ملکی که سند رسمی صنعتی داره و بنیاد مسکن در طرح هادی روستایی فضای سبز اعلام کرده ، مصوبه بنیاد را باطل کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در طرح هادی قرار گرفته قابل اعتراض از طریق بنیاد ونهایتا دیوان عدالت اداری می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بنیاد پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات باشد بله قابل پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بنیاد مسکن و سپس دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است