مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام بنده از دو نفر که با سلاح سرد به سمت من حمله کردند شکایت کردم ولی هنوز بعد از گذشت یک هفته هیچ ابلاغیه ای به دستم نرسیده و میترسم که فیلم های دوربین های مداربسته پاک بشند یا ضارب متواری بشه میخواستم بدونم این روند چند روز زمان میبره و آیا قابل تسریع هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق معاونت ارجاع موضوع را پیگیری کنید تا تعیین شعبه شود و بعد از تعیین شعبه می توانید از قاضی دستور بازبینی دوربین ها رو بگیرید.