مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه تحصیل خارج از شهر

سلام وقت بخیر
من دختری 18 ساله هستم که به زودی 19 سالم میشه تا الان هم نه روابطی داشتم نه خطایی کردم همه جا با خودشون رفتم و اومدم و دارم خیلی زیاد برای کنکور میخونم که دانشگاه تهران بیارم. ولی خانواده اعصاب منو خراب می کنن و میگن نخون که نمیزاریم بریم دانشگاه تهران و خارج از شهر. ولی واقعا توانایی دارم که به راحتی قبول بشم. واقعا فشار روحی بدی روی منه.چکار میتونم بکنم ؟
سوال دوم آیا میتونم بعد از قبولی باهاشون مبارزه کنم و کار خودمو بکنم و دانشگاه برم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت قبولی می توانید به تحصیل خود ادامه دهید و کسی نمی تواند مانع شما شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت قبولی می توانید به تحصیل خود ادامه دهید و کسی نمی تواند مانع شما شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رشد رسید ه اید و میتوانید خودتان تصمیم بگیرید و بهتر است در صورت بروز مشکل با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سن قانونی رشد رسید ه اید و میتوانید خودتان تصمیم بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا حق تحصيل در هر شهري را داريد