مشاوره حقوقی رایگان - زوجه ی محرک بر خودکشی زوج

با سلام و عرض ادب.. با توجه به اینکه به گفته عروسم ، پسرم خودش را بخاطر گرانی حلق آویز نموده، درحالیکه وضع مالی وی مشکلی نداشته و منزل و خودرو و شغل مناسب با تحصیلات ارشد و مقالات بین المللی، دعوتنامه دانشگاههای خارجی، فقط بحث روی موضوع که عروسم موجبات خشم و عصبانیت در نیمه شب که فقط هردو تنها بوده و اگر هم قطعا خودش این عمل را مرتکب شده،
آیا با توجه به گواهی همه دوستان و همکاران و اقوام، ادب و فرهنگ و شعور بالای متوفی را تصدیق میکنند
میتوان بر معاضدت یا تحریک با گفتار یا رفتار زوجه

وی را به جرم معاضدت در فوت شخص محکوم کرد و حداقل از ارث که حاصل زحمات فرزند عزیزم هست ، محروم شود.
البته مهریه سنگینی هم داشته که میتواند دست آویز زوجه قرار گرفته باشد و از آن برای تحریک بر عمل قتل نفس استفاده نموده و همچنین از اقدام وی جلوگیری نکرده یا به ما و یا پلیس خطر خودکشی وی را گزارش ننموده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات اظهارنظر خواهد کرد.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
معاونت (تحریک، تطمیع و...) در خودکشی جرم نمی باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحریک، تطمیع در خودکشی جرم نمی باشد.