مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. من عقد هستم بعد از عقد شوهرم گذاشت رفت هزینه های زندگی من رو قبول نکرد الان درخواست نفقه از دوران عقد تا ب الان رو دادم اینا فقط نفقه ماه جاری رو زدن چطور میتونم ب مبلغ نفقه و نفقه ماه های قبل اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید به نظریه کارشناس یا به رای دادگاه اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در دادخواست مطالبه کردید باید رای صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید به نظریه کارشناس یا به رای دادگاه اعتراض نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از تاریخی که تقاضای نفقه دادید اعتراض کنید تا مابقی ایام معوقه نیر محاسبه شود

یک وکیل :

با سلام
در صورتیکه فرصت اعتراض باقیست به نظریه اعتراض نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید به نظریه کارشناس یا به رای دادگاه اعتراض نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به نوع دادخواست شما دارد و در صورتی که شما نفقه جاریه را خواسته باشید امکان اعتراض وجود ندارد نفقه گذشته خود را نیز به صورت جداگانه دادخواست بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دادخواست و راي صادره وجود دارد تماس بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما میتوانید به نظریه کارشناس ورای دادگاه اعتراض نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر شما میتوانید در مهلت وفرجه قانونی نسبت به حکم اصداری اعتراض بزنید