مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه قابل پیگیری ست؟

با سلام و ادب
حدود ساعت 1 بامداد پیامی در واتس اپ من با یک شماره همراه اول امد مبنی بر «ابلاغیه اخطاریه »
یک شماره پرونده 12 رقمی ..............جهت شعبه 109 کیفری دیوان عالی که یک اپلیکیشن هم ادامه پیام داده شده «عدالت همراه»
ایا اطلاع رسانی قوه قضاییه اینگونه است و من اصلا نمیدانم موضوع چیست
ممکن است راهنمایی بفرمایید
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هیچ عنوان وارد آن سایت نشوید و این پیام جعلی و قصد کلاهبرداری یا سوءاستفاده از اطلاعات شما را دارند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . کلاهبرداری است. اصلا .ارد لینک نشوید. اطلاع رسانی قوه قضاییه فقط به صورت پیامک با سر شمارهAdliran است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

خیر به هیچ عنوان وارد آن سایت نشوید و این پیام جعلی و قصد کلاهبرداری یا سوءاستفاده از اطلاعات شما را دارند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جعلی و کلاهبرداری بوده است که از واتساپ ارسال شده

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام اگر از سرشماره adliran بوده درسته

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کلاهبرداری می‌باشد لینک را باز نکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر موضوع کلاهبرداری است وبه هیچ عنوان باز ننمایید