مشاوره حقوقی رایگان - فسخ کردن صیغه موقت توسط زوجه با وکالت

سلام وقتتان بخیر. بنده با اقایی عقد موقت 99ساله کردم الان به دلایلی میخوام فسخ کنم وکالت ازش در داخل صیغه نامه دارم که امضاش کرده رفتم چند جا شورا حل و اختلاف گفتن باید وکیل بگیری بنده نمیتونم وکیل بگیرم چون پول ندارم راهنماییم کنید چیکار کنم آیا میشه تلفنی توسط وکیل یا مشاوره فسخ ش کنم و چند زمان طول میکشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد تقاضای وکیل معاضدتی کنید . حق الوکاله رایگان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه ای که صیغه را ثبت کرده مراجعه کنید و با وکالت نامه نسبت به بذل مدت اقدام کنید و با ارسال اظهارنامه مراتب را به زوج اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..