مشاوره حقوقی رایگان - تصادف افت ماشین

با سلام بنده با خودروم تصادف کردم با یه خودروی کارشناس 50 /50 زد من ماشینم مدل 95 بود ولی برای طرف مقابلم مدل 90 وانت هست بنده درخواست افت ماشین نمودم کارشناس اول 2نیم افت نوشت 2نیم خسارت طرف مقابل اعتراض زد رفت هیئت سه نفره و مبلغ افت 1800 نوشت و خسارت را 2 میلیون طرف مقابل در شورا را قبول کرد بعد از مدتی رای صادر شد و قابل اعتراض در دادگستری بود مدت 20 روز چگونه محاسبه می شود؟

پاسخ ها:

سلام" 20 روز از تاریخ ابلاغ رأی بدون در نظر گرفتن روز ابلاغ و اقدام

از تاریخ که به طرفین ابلاغ میشه

با درود پرسشگر ارجمند روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد

خسارت افت قیمت خودرو