مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام بنده دو فقره چک به مبلغ 28میلیون تومان دست کسی دارم که چکامو برگشت زده و بعد چند روز از بنده شکایت کرد بنده چون توان یکجای مبلغ رو نداشتم اعسار زدم و با اعسارم موافقت شد و توی شعبه دادگاه واسم این مبلغ رو بصورت اقساطی کردن حالا طرف چکهامو نمیده بهش میگم بده میگه اول پولمو بده خب من که تو دادگاه حکم قطعی برام صادر کردن واسه اقساطی کردن مبلغ باید چجوری چکهامو ازش بگیرم چون حسابم مسدوده

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
حکم قطعی دادگاه را به شعبه بانک ببرید تا حساب شمارو از مسدودی در بیاورند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شعبه تشریف ببرید و حکم را ارائه دهید تا مسدودی برداشته شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر پس از پرداخت اقساط قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم قطعی دادگاه را به شعبه بانک ببرید تا حساب شمارو از مسدودی در بیاورند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از پرداخت مبالغ . دادخواست استرداد لاشه چک دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حکم قطعی را به بانک ارائه نمایید تا رفع مسدودی شود